Van Bellinghen Croissy Bonheiden

Gespecialiseerd in huisbereide & gepersonaliseerde pralines

Croissy Bonheiden

Na 15 jaar lang een Croissy in Kampenhout te hebben gerund ben ik mijn passie voor chocolade verder gaan zetten in Bonheiden.

Na mijn opleiding van de brood en banketbakkerij heb ik nog veel ervaring opgedaan bij Patisserie De Ruyter te Mechelen, Patisserie Van Uytven te Leuven en Patisserie Heirman te Muizen. Verschillende cursussen gevolgd bij Barry Callebaut.

Daarna ben ik samen met mijn broer een Croissy begonnen te Kampenhout, waar ik jaar na jaar meer chocolade figuurtjes maakte alsook pralines. Na 15 jaar hebben wij beslist elk onze eigen weg te bewandelen. Ik wou mij meer toeleggen op de specialisatie van chocolade.

Het resultaat daarvan zijn onze huisbereide pralines, die ook gepersonaliseerd kunnen worden met foto, tekst of logo. En niet te vergeten onze figuurtjes voor Pasen en Sint.

Croissy Bonheiden